Home » Artikelen

Beauty: Elvive Nutrigloss light shine shampoo review:

Ik heb van mezelf best lang haar en heb daarom een goede shampoo en conditioner nodig zodat mijn haar niet uitdroogd. De shampoo die ik vandaag voor jullie review is speciaal voor lang en dof haar. Zoals ik al zei is mijn haar best lang en soms ook erg droog. Ik zag deze shampoo staan in de winkel en het leek me een goed product dat past bij mijn haartype. De shampoo die ik voor jullie review is van LOreàl in de versie die Elvive Nutrigloss Light.  Ik gebruik deze shampoo al een tijdje en ik ben er best tevreden over.  Lees verder als je wilt weten wat ik er verder van vind.

Wat belooft deze shampoo?:

Je haar wordt glanzend, en minder dof. Ook maakt het je haar niet zwaar en zorgt ervoor dat je haar minder snel vet wordt.

De verpakking:

Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien,lekker girly roze. De groene dop matcht met de kleine details op de verpakking. Ook vind ik het lettertype op de verpakking is erg leuk en uniek. Wat ik ook leuk vind is dat de verpakking 'shined'. Past goed bij wat ze beloven over de glans die je krijgt van deze shampoo. Wat ik alleen jammer vind is dat als de verpakking bijna leeg is dat je het product er nauwelijks uit krijgt. Maarja dat is bij heel veel verpakkingen zo haha.

Het product zelf:

Ik ben zeer tevreden over deze shampoo. Vooral in combinatie met de conditioner die ik hieronder review.  Het maakt mijn haar zacht en na het wassen voelt mijn haar niet meer vet aan. Ik heb namelijk wel eens een shampoo gehad die een vettig laagje achterliet op mijn haar, waardoor het leek dat mijn haar nog steeds vet was. Deze shampoo doet dit dus gelukkig niet. Mijn haar voelt na het wassen erg fris aan en ruikt superlekker! Ik had het zelf eerst niet zo door maar toen mijn vriend en mijn schoonmoeder naast me zaten in de tuin vroegen ze: Wat ruiken we nu? Waarop ik antwoordde: Weet ik niet, wat ruiken jullie dan? Waarop mijn vriend antwoord: Laat me eens aan je haar ruiken? Volgens mij komt het daar vandaan. En ja hoor daar kwam de geur vandaan. Het is een hele frisse typische geur met een vleugje citrus. Erg lekker dus!

 

De shampoo maakt mijn haar ook totaal niet zwaarder. Waar ik heel blij mee ben, want mijn haar is lang en al best zwaar van zichzelf. Wat ik jammer vind is dat de glans in mijn haar een beetje tegenvalt. Het is dus niet zo dat je haar er van gaat glanzen.

 

Kortom een heel fijn product! Ik zou het zeker opnieuw kopen!

 

De shampoo kost €4,29 en is te koop bij de meeste drogisterijen.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

xoxo  Valerie

Beauty: Elvive Nutrigloss light shine conditioner review:

De zomer is al een tijdje weer begonnen en dat betekend dat veel delen van je lichaam droog worden. Hetzelfde geld ook voor je haar. Je gaat bijvoorbeeld zwemmen in de zee, maakt je haar lekker nat en gaat daarna weer lekker op je handdoekje liggen om alles te laten drogen. Als alles droog is en je voelt aan je haar is het meestal erg droog en voelt het stug aan. Daarom heb je een goede conditioner nodig om je haar weer een beetje te herstellen.

Vandaag review ik de Elvive Nutrigloss light versie van L'Oréal voor jullie! Deze condioner belooft je haar veel glans te geven, je haar te herstellen en zou ervoor moeten zorgen dat je haar niet zwaarder aanvoelt. De conditioner is bedoelt voor vrouwen met lang en dof haar en dat kan ik wel gebruiken na een dagje strand of na het gebruik van stylingproducten.

Dit doet deze conditioner ook bijna allemaal. Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien door de mooie roze kleur gecombineerd door de groene details wat mij ook het doet denken aan 'licht' in de zin van je haar voelt licht aan. Wat ik alleen jammer vind aan de verpakking is dat als je hem een tijdje hebt gebruikt, het product er erg moeizxaam uitkomt. Al staat de verpakking van zichzelf al 'op zijn kop'.

Ik heb de conditioner al een tijdje in gebruik in combinatie met de shampoo waar je hierboven een review over kunt lezen. De conditioner is fijn in gebruik en heeft een goede stuctuur die niet snel van je hand af glijd. Dit hebben veel conditioners wel waardoor het product snel op de grond valt, en dat is natuurlijk erg zonde! De conditionerdoet wat er belooft wordt alleen valt de glans me een beetje tegen. Er staat groot op: Shine conditioner en dan lijkt mij dat het je haar erg moet laten glanzen. Maar dat doet hij dus jammer genoeg niet heel erg. Verder voelt mijn haar nadat ik deze conditioner heb gebruikt erg zacht en gevoed aan. Dat is een groot pluspunt! Ook belooft de conditioner je haar niet te verzwaren en dat hij dan dus ook niet! Dat vind ik erg fijn! De geur van de conditioner is super! Een frisse typische geur met een vleugje citrus.

 

Kortom: Een hele fijne conditioner voor lang en dof haar. Al ben ik van mening dat je deze lijn ook gewoon kunt gebruiken als je wat korter haar hebt. Alleen zou ik dan wat minder product in het haar brengen.

 

Het product is te koop bij de meeste drogisterijen en kost €4,29.